Feedback

Kundeomtale

Nina Green, Belle Époque AS:

 

«En stor takk til Webexpressen.no som har vært enestående i prosessen med etableringen av MyBeautyAvenue.no! Fantastisk bra og hyggelig kundeservice og rask respons på alle spørsmål og etterspørsel om hjelp. Vi har ønsket en god del spesialløsninger for vår webside med bl.a. integrert blogg som Webexpressen fikset med imponerende utførelse. De har utrolig bra kunnskap og fikser alle problemer fortløpende – vi blir en trofast kunde i mange år fremover!»

Spellemann.no

 

Spellemann AS hadde eit sterkt behov for å fornye ei avlegs nettside.
Målsetninga var ei storslått nettside som skulle dekke utallige behov. Jobben
skulle sjølvsagt vere gjort på kortast mulig tid og med knapp økonomi måtte vi
også legge stor vekt på økonomien i tilbuda som blei henta inn frå 17 ulike aktørar.

 

Webexpert vann på økonomi, leverte på rekordtid og yter fantastisk service.
Med mange nye behov måtte det utallige tilpasningar til underveis
– som regel under eit enormt tidspress – og Webexpert har stilt opp seint og tidleg.

 

Vi kan på basis av samarbeidet så langt trygt anbefale Webexpert.Spellemann AS hadde eit sterkt behov for å fornye ei avlegs nettside.
Målsetninga var ei storslått nettside som skulle dekke utallige behov. Jobben
skulle sjølvsagt vere gjort på kortast mulig tid og med knapp økonomi måtte vi
også legge stor vekt på økonomien i tilbuda som blei henta inn frå 17 ulike aktørar.

 

Webexpert vann på økonomi, leverte på rekordtid og yter fantastisk service.
Med mange nye behov måtte det utallige tilpasningar til underveis
– som regel under eit enormt tidspress – og Webexpert har stilt opp seint og tidleg.

 

Vi kan på basis av samarbeidet så langt trygt anbefale Webexpert.

Hildegunn Olsbø, www.spellemann.no

Vvskomplett.no

 

Vvskomplett.no hadde som målsetning å finne en leverandør av nettside som hadde kapasitet til å gi oss:

  • Det beste designet
  • Den mest brukervennlige vvs-nettbutikken i markedet.
  • Enkle søke/filtreringsmuligheter som gjør det mulig å håndtere et produktutvalg på 3-5000 items.
  • Integrasjon mot sosiale medier.
  • Søkemotoroptimalisert.

 

Kombinasjonen Webexpert/Magento har gitt oss en webbutikk som etter vår mening absolutt innfrir vår kravspesifikasjon. Vvskomplett.no`s produktutvalg har en blanding av tekniske og ”synlige” varer. Håndtering av denne produktkompleksiteten bidro nok til at vi var en krevende kunde. Responstiden fra Webexpert har vært imponerende og etter hvert som vi også fikk bedre tak på adminsystemet, så føler vi at vi sammen ble en god match rundt ferdigstillelsen av butikken. Vårt inntrykk er at Webexpert slår langt over sin egen vektklasse.
Magento kan på det sterkeste anbefales. Systemet er logisk, smidig og har en stor bredde av variabler.
vvskomplett.no har gitt og vil i fremtiden også gi våre beste anbefalinger til Webexpert.
Takk for samarbeidet, så langt.

 

Øyvind Sylta, www.vvskomplett.no

Dinhjemmekino.no

 

Jeg driver www.dinhjemmekino.no, og da den gamle nettbutikken begynte å ”gå ut på dato”, kontaktet jeg webexpert for å få laget en ny. Det er et valg jeg ikke angrer på.  Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet med Magento. De har gitt et profesjonelt inntrykk, og fra start til mål har vi hatt mulighet til å påvirke arbeidet. Spesielt med tanke på design er det viktig å ha en god dialog.
Vi er  strålende fornøyd med den service og imøtekommenhet vi er blitt vist gjennom de måneder prosjektet har tatt å utvikle. Webexpert har alltid vært tilgjengelig, og de har svart på de aller fleste av våre henvendelser i løpet av minutter, uansett tid på døgnet.  Og i de få tilfellene de ikke har gitt en respons i løpet av minutter, har det ikke tatt mange timer før de har latt høre fra seg. De har virkelig en imponerende responstid.

 

Magento anbefales som nettbutikk. Vi er meget fornøyd med løsningen, spesielt admin-panelet er bra. Det er enkelt å bruke, og det finnes mange muligheter dersom en ønsker å bruke de.

 

Vi vil gi Webexpert vår sterkeste anbefaling dersom du skal utvikle en ny nettbutikk.

 

Bjarte Midttveit, www.dinhjemmekino.no

Minskredder.no

 

Alt i alt er vi meget fornøyd med det arbeidet Webexpert har gjort, det resultatet vi har fått som en følge av det, og den service og imøtekommenhet som Webexpert har vist oss gjennom den lange og krevende prosessen som utviklingen av denne nettbutikken har vært. De siste månedene har vært en tid preget av et godt samarbeid og en god tone oss imellom. Vi ville utvilsomt ikke ha klart å gjennomføre vårt prosjekt uten Webexperts profesjonelle hjelp. Vi kan og vi vil gi Webexpert vår aller varmeste anbefaling. Vi vil være en meget positiv referanse for Webexperts fremtidige kunder.

 

Trykk her for å lese hele anmeldelsen


Atle Melø, Marcel Ohrø og Torbjørn Wiken, Minskredder.no

SV-butikken.no

 

Vi trengte en betalingsløsning til vår Magento-nettbutikk (www.sv-butikken.no) i forbindelse med valgkampen 2009. Webexpert ordnet dette for oss, både raskt og til en overkommelig pris. De har hele tiden vært greie å ha med å gjøre; de svarer kjapt på det man måtte ha av spørsmål og i tillegg er de alltid klare for å hjelpe. Vår erfaring med Webexpert er udelt positiv!

 

Terje Sørbø, inforådgiver, SVs partikontor

FashionKids.no

 

Webexpert har stått for oppretting av vår nettbutikk Fashion kids.no. Vi er utrolig fornøyd med samarbeidet. Rask levering, rask tilbakemeldinger, gode butikkløsninger samt supportpakke som gir en trygghet når vi står litt fast. En service fra Webexpert, som vi har valgt og fremdeles å forholde oss til.

 

Laila Storrød, Fashionkids.no

Greensave.no

 

Når man ikke har ansatt en egen webshop-guru, er det godt å vite at man får akkurat den hjelpen man trenger hos Webexpressen.no, og enda litt til! Vi i GreenSave AS er superfornøyde med både service og kvalitet, og ikke minst responstiden på svar av spørsmål. Anbefaler disse på det varmeste.
Rune Eie – Daglig leder

 

GreenSave AS
Greensave.no

Xtremecar.no

 

Ved overgangen til Magento importerte Webexpressen alle våre produkter og kunder fra vår gamle osCommerce løsning over i Magento. Importeringen skulle vise seg å by på en rekke problemer pga. den store forskjellen mellom de systemene og en stor produkt/kundedatabase, men Webexpressen tok utfordringen å løste problemene raskt. Webexpressen har virkelig imponert oss med deres høye grad av service samt raske responstid ved problemer. Vi hos XtremeCar.no kan trygt anbefale Webexpressen som en god og pålitelig leverandør av webløsninger!

 

Xtremecar
Xtremecar.no

Lilasstyle.no

 

Vi takker for en fremragende innsats og arbeid fra Webexpressen.no De har levert en imponerende kundeservice. Jobber raskt og effektiv, og leverer det de skal til avtalt tid, om ikke før. Det har vært en glede å samarbeide med webexpressen så langt. De leverer topp kvalitet til lav pris. Har det dukket opp problemer underveis har dette blitt løst imponerende raskt. Vi er ikke de første som er fornøyde med valg av nettbutikk, se de mange referansene. Resultatet ser du her: www.lilasstyle.no

 

Lilas Style
Lilasstyle.no